Árokba borult a 31-es főúton egy autó, a műszaki mentéséhez hozzá se kezdtek

Megosztás

Jól van ez így? A gépkocsi egy baleset következtében kicsúszott az útról és fejjel lefelé az árokban landolt. Ami viszont furcsa, hogy 24, illetve 48 óra elteltével is változatlanul ott van a kocsi. Ha még sokáig ott marad, jó eséllyel szét is lopkodják.

Még vasárnap borult árokba egy autó a 31-es főúton Nagykáta és Szentmártonkáta között, még ott van a roncs azóta is – írták kedden a Balesetinfón.

Sok olvasó fantáziáját egészen más irányba indította el a látvány. “Katalizátorhoz legalább hozzáférni. “Épp ezt akartam írni, hogy nehogymá’ 24 óra múlva még benne van a katalizátor.” “Hasznos infó a kati vadászoknak. Így legalább mindenki jól látja és tudja, hová kell menni érte!”

Másik szemszög, szintén megfontolandó. “Nem szerencsés a jármű otthagyása, mert ha egy ismeretlen ember arra autózik, és se szemből, se előtte nem megy senki, joggal feltételezheti, hogy baleset történt. A baleset helyszínén viszont kötelező meggyőződni arról, hogy szükség van-e segítségre.

Minden dologhoz figyelembe kell venni a jogi környezetet. Meg egyáltalán milyen országra vall az, ha a főutakat fejtetőre borított karambolos autók szegélyezik? Nem egy kifejezett pozitív országmarketing” – írta Máté István.

Frissítés: Végül a 72 óra már nem telt el, elszállították a roncsot a helyszínről.

Kapcsolódó cikkek